Brezplačna dostava za nakup nad 30€

Načini plačila in dostava naročila

1. Način plačila

Spletna trgovina www.makalonca.si omogoča naslednje načine plačila:

Plačilo po povzetju
Transportna služba GLS vam paket dostavi na vaš dom. Če ste izbrali opcijo plačilo po povzetju, boste ob dostavi paketa kurirju odkupnino (kupnino naročila in poštnino) za paket plačali z gotovino.

Z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Makalonca, Andreja Sever s.p. (po ponudbi / predračunu).
Uporabnik lahko naroči nakup tudi preko telefona na 040874766 ali preko elektronske pošte. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje predračun z vsemi potrebnimi podatki za izpolnitev UPN naloga in plačilu na bančnem okencu ali preko spletne banke. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun, lahko pa ga prevzame na sedežu podjetja. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji.

Plačilo s kartico ali gotovino
Izbrani artikel lahko prevzamete v razstavnem salonu podjetja Makalonca, Andreja Sever s.p. na Mestnem trgu 10, 4220 Škofja Loka. Plačate lahko z gotovino, debetno ali kreditno kartico.

2. Dostava naročila

Dostava naročila traja od 2 do 4 delovne dni po prejemu bančnega nakazila oziroma plačila - med vikendi in prazniki ni dostave. 

·         Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.

·         Blago bo dostavljeno s transportno družbo GLS


  Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave od 4 do 21 dni, točen datum izveste preko info@makalonca.si oz. 040-874-766.


Koliko znašajo stroški dostave?

Strošek dostave v Sloveniji za vsako naročilo je 3.99€, za nakup nad 30€ je poštnina brezplačna.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?

Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.
Pakete odpošiljamo vsak dan iz centralnega skladišča, ki se nahaja na naslovu Makalonca, Andreja Sever s.p., Mestni trg 10, 4220 Škofja Loka.