Vilac - Dirkalni avto Vintage Light Blue

Z nostalgičnim dirkalnim avtom bodo vaši malčki doživeli prve občutke neodvisnosti. Za volanom tega veličastnega starodobnega kovinskega avtomobila bo vaš malček v spremstvu svojih staršev doživljal nove občutke in na zabaven način odkrival svoje okolje. Prost v gibanju, lahko bo pospeševal, upočasnjeval, obračal, vzel avto povsod s seboj. Priljubljeno darilo, ki je lahko tudi čudovita dekoracija v otroški ali dnevni sobi!

Vaš malček se bo navdušil nad tem lepim starinskim kovinskim avtomobilom. Popolnoma je primeren za otroke, stare 18 mesecev in več: ustrezna višina sedeža (28 cm), usmerjen volan, velika tiha gumirana kolesa. Naši oblikovalci mislijo tudi na vaša ušesa :). Popolnoma stabilen trpežen avto bo vašemu malčku omogočil premikanje in raziskovanje svojega okolja. Počutil se bo svobodnega v gibanju, pridobil bo samozavest in mišični tonus. Popolna igra za psihomotorični razvoj.

To igračo je treba uporabljati pod nadzorom odrasle osebe in previdno, da preprečite padce in trke. Kot zasuka volana je namenoma omejen, da se otrok ne bi prevrnil na bok, s čimer izpolnjuje priporočila evropskega standarda za igrače.

Starost: 18 mesec +

Mere: 76 x 40 x 38 cm

Material: kovina

Blagovna znamka: Vilac, Francija

Opozorila: Igrača testirana v laboratoriju, kar zagotavlja njeno skladnost z direktivo 2009/48/ES za otroke, stare 18 mesecev in več.

Preden otroku izročite igračo odstranite vso embalažo.

POZOR! Ne uporabljajte na javnih cestah. Ne smejo ga uporabljati otroci, težji od 20 kilogramov. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
Captcha

Vilac - Dirkalni avto Vintage Light Blue

  • Proizvajalec: Vilac
  • Šifra: V1124
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 127.90€


Oznake: Vilac - otroški Dirkalni avto poganjalec poganjalci Vintage Light Blue za otroke